Ben jij een starter en wil je zelf aan de slag? Lees dan hier verder>>
vanaf €175,- excl. btw

Bouw je eigen website

In deze online video training leer je zelf in WordPress een website te maken en te onderhouden. We maken hierbij gebruik van het YOOtheme pro thema. Bij voorkeur start je deze training met een lege WordPress installatie.

Zou je juist willen restylen? Laat dan een kopie maken van je website en bouw aan een nieuwe website terwijl je huidige nog live blijft staan. Ik kan je hier bij helpen.

“Vandaag de laatste hand gelegd aan mijn nieuwe site. Met behulp van Sandra Gortemaker heb ik de cursus “Bouw je eigen website” gedaan. Fantastische uitleg, duidelijke filmpjes, goede ondersteuning met een mooi resultaat.”

Inze Meijer | Make-up Artist

‘Ik heb Sandra ervaren als een rustig en toegankelijk persoon, die haar vak goed verstaat en alles op een duidelijke manier kan uitleggen. Ze neemt je stap voor stap mee ik het creatieproces van een website. Sandra neemt de tijd voor overleg en geeft veel ruimte voor eigen inbreng. Ik heb enorm veel geleerd in een korte tijd. Sandra, ik ben je enorm dankbaar voor het prachtige resultaat!

Miron van Duinen | Holistisch therapeut

‘Wat ik erg prettig vond aan het proces is dat er echt sprake was van samenwerking. Ik kreeg geen kant en klaar product maar we hebben echt samen de website gemaakt tot wat het is, en daardoor voelt het heel eigen en sta ik er helemaal achter. En gaandeweg heb ik er mee leren werken zodat ik nu in staat ben om zelf de nodige aanpassingen te doen en de mooie rustige natuurlijke uitstraling te behouden.’

Tineke Puyenbroek | Coach

Wat ga je leren

Hoe bouw je een website

Online Strategie

Vormgeving

Online zichtbaarheid

SEO

online marketing studio sandra gortemaker

Samen een website bouwen

Voor mij is samen een website bouwen echt de leukste manier om mijn klanten te helpen. Het YOOtheme thema is echt heel fijn om mee te werken.

Een website is nooit af, het maken van een website is pas de eerste stap in het online avontuur. En ik help je graag daarbij. Online vindbaarheid, een echt mooie website neerzetten, nieuwe klanten via online marketing. Bij Studio Sandra Gortemaker leer je het allemaal.

Wat zijn de voordelen van zelf bouwen

 • Je hebt zelf de regie
 • Je kan alles zelf aanpassen
 • Het is goedkoper
 • Je hoeft niet te wachten op een ander
 • Je bent flexibeler
 • Creatieve uitlaatklep

En als ik het uitbesteed?

Ik ben een grafisch ontwerper en webdesigner met 15 jaar ervaring. Het is mogelijk om maken van een website uit handen te geven. Je levert dan je huisstijl, menu-structuur, foto’s en teksten aan.

De hele techniek neem ik dan uit handen en ik leer je hoe je zelf iets kan aanpassen en je website update.

Kosten: vanaf €1200,- excl. btw

Kies je eigen variant

Deze online training komt in een 3-tal variaties. Weet je niet wat het beste bij je past? Neem dan contact op.

Je hebt direct toegang na aanschaf. Stuur me een mail zodat ik het thema naar je kan opsturen. Alleen op werkdagen.

Online training

Aan de slag met videolessen

Je gaat helemaal zelf in eigen tempo aan de slag en hebt alleen de videolessen. 

Online training (groepsverband)

Aan de slag met videolessen

Online training 

+

Strippenkaart 5 uur 

(niet voor ontwerp uren, alleen voor technische vragen en naloop eigen ontwerp)

Online training + voorbeeldpagina’s

Aan de slag met videolessen

Online training + Strippenkaart 5 uur  +

6 standaard voorbeeldpagina’s.

 1. Home
 2. Over Mij
 3. Contact
 4. Diensten
 5. Diensten – subpagina
 6. Blog overzichtspagina

Bij de lessen kan je altijd vragen stellen. Deze worden alleen tijdens kantooruren beantwoord.

De meest gestelde vragen

Voor wie is deze training geschikt?

Voor ondernemers die handig zijn met online tools en zelf een website wil kunnen maken.

Je hebt voorkennis van WordPress nodig. Je moet zelf WordPress kunnen installeren en een thema kunnen uploaden.

Wat heb ik nodig?
 • Domeinnaam + WordPress hosting
 • PHP 8 en hoger
 • WordPress installeren met Installatron of Softaculous
 • Licentie Yootheme (1e jaar incl bij training)
Kan ik ook vragen stellen tijdens de training?

Ja, onder elke les. En tijdens de sessies.

Je mag 3x meedoen

Meedoen in groepsverband

Je mag de strippenkaart ook inzetten om een keer mee te doen met een online sessie.

Er moet nog een datum gepland worden. Geef je interesse door als je graag in groepsverband mee zou willen doen.

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor
Ik heb momenteel een flexplek bij verschillende verzamelgebouwen.

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Contactgegevens

Fotografie

De meeste foto's zijn gemaakt door Marieke Vogelzang van Time to shine. Beelden zijn eigendom van Marieke en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming.

Overige foto's komen van Unsplash of zijn in eigen beheer gemaakt met toestemming van mijn klanten.