Zondag Gesloten
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 14:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 – 14:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten

Over Studio Sandra Gortemaker

Met mijn bedrijf help ik vrouwelijke ondernemers met hun online marketing, voornamelijk door het ontwerp en opzetten van hun website en nieuwsbrief. Daarnaast organiseer ik Samen-Doe-Sessies om samen met jouw aan je website te werken.

Stuur je vraag in en/of meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Met z’n tweeën zie je vaak net iets meer. Stuur je vraag in en ik zal daar zo snel mogelijk op reageren. Vergeet ook niet even de zoekfunctie te gebruiken. Misschien heb ik jouw vraag al in een blog behandeld.

Meestal (beeld)bellen we hierna om de vraag wat duidelijker te krijgen en een inschatting te maken of ik hem direct kan beantwoorden of dat we een afspraak gaan inplannen.

Mijn uurtarief is €80,- excl. btw. Bij grotere projecten kan je een strippenkaart van te voren inkopen.

Deze zijn 1 jaar geldig na betaling.
Meer over mijn tarieven op deze pagina>>

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Website of nieuwsbrief (archieflink) waar het over gaat.
Stuur mij een automatische update bij een blog of nieuwe datum over:
Je kan altijd via de link in de nieuwsbrief naar je voorkeuren om deze aan te passen.
wacht tot het grote vinkje volledig is geladen, voordat je op verzenden klikt

Samen werken aan jouw website

Werkwijze

Bij de start maken we een afspraak over de werkverdeling. In negen van de tien keer komt het hier op neer.

Ik zet de website technisch in elkaar en geef je huiswerk mee:

  • wat is het doel van je webste
  • welke pagina’s gaan er komen en met welk doel
  • welke foto’s ga je gebruiken
  • lever je huisstijl aan (kleuren, logo, fonts)
  • wat wordt de menu-indeling
  • welke call-to-action gebruik je per pagina

Na de kennismaking en met bovenstaande materialen en input start ik met een eerste opzet. En daarna ga ik je uitleggen hoe de Pagebuilder werkt. Zodat je vanaf dat moment zelf je pagina’s kan aanvullen en aanpassen. Tijdens de bouw, zodat je het met een gerust hart kan uitproberen er kan niks stuks gaan.

Ondertussen ga ik verder met de vormgeving en blijven we overleggen hoe we de content (afbeeldingen en tekst) het beste kunnen plaatsen. 

Ik werk op deze manier omdat het vaak zo lastig is om een goed beeld te krijgen van hoe je website er uit moet komen te zien. Zodra je zo’n eerste opzet ziet en weet wat er kan heb je een mooie basis om samen met mij je website op te bouwen. En je zit niet vast aan een ontwerp waar je akkoord op moet geven voor dat er gebouwd word.

Tijdens de verschillende sessies (op kantoor of via skype) kan ik je adviseren en helpen bij alles wat er nog verder bij komt kijken (SEO, fotografie, downloads, nieuwsbrieven, social media etc.) 

Uiteraard werkt deze methode alleen als je al heel goed weet waar je bedrijf voor staat, wie je doelgroep is en wat je boodschap is. Weet je dat nog niet dat raad ik aan eerst een strategiesessie te doen. 

Een mooi hulpmiddel is het Canvas Business Model.

Waarom bij Studio Sandra Gortemaker

Ik denk graag mee! Hoe gaat je nieuwe website of nieuwsbrief het meeste rendement opbrengen? Heb je gedacht aan SEO, wie is je doelgroep, passen die illustraties of foto’s wel bij jou? Kan ik je misschien aan iemand koppelen om eens te sparren?

Ik werk al meer dan vijftien jaar (sinds 2005) als webdesigner en deel graag mijn kennis en ervaringen.

Mijn kracht zit hem in het feit dat ik ben opgeleid als grafisch ontwerper. Design is en vind ik belangrijk. Ik werk graag samen met andere grafisch ontwerpers en ik begrijp ze. Je kan het dus aan ons overlaten om goed ontwerp voor jouw website en nieuwsbrief te maken die past bij jouw look&feel!

In veel van mijn projecten gaat het lang niet altijd over de website maar ook over wie je bent en wat je voor een ander wilt betekenen. Ik hoor me vaak zeggen dat ik een ambassadeur voor iemand moet kunnen zijn. En vanuit dat gegeven kijk ik ook automatisch verder dan het technisch in elkaar zetten van een website.

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor
Ik heb momenteel een flexplek bij verschillende verzamelgebouwen.

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Contactgegevens

Fotografie

De meeste foto's zijn gemaakt door Marieke Vogelzang van Time to shine. Beelden zijn eigendom van Marieke en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming.

Overige foto's komen van Unsplash of zijn in eigen beheer gemaakt met toestemming van mijn klanten.