Ben jij een starter en wil je zelf aan de slag? Lees dan hier verder>>

Create from video playlist

Onderwerp: ,
Aangepast op: 1 dec, 2022

Zo snel krijg ik het niet voor elkaar in LearnDash, dus ik zou zeggen, weer een superhandige feature die je moet uitproberen!

LearnDash is een plugin voor WordPress waarmee je online programma’s (trainingen) kan aanbieden. Hiervoor gebruik ik zelf altijd een aparte WordPress installatie en een subdomein. Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden van LearnDash?

Creëer met ‘Create from video playlist’ een training in 1 minuut

Naast de blauwe button rechts boven in stond daar ineens een twee button “Create from video playlist’, die moest ik natuurlijk gebruiken! En, ik vind hem geweldig! Binnen 1 minuut staat daar een heel programma (training) met lessen.

Als je slim bent dan zorg je dat alle titels en alle omschrijvingen kloppen, dat scheelt je heel veel herstelwerk achteraf.

Kan ik met Create from video playlist ook topic aanmaken

Helaas, deze optie zie ik niet staan. Hij creëert dus een programma/training op het hoogste niveau en gebruikt de video’s om hier lessen van te maken. Je zou de plugin “Post Type Switcher” kunnen gebruiken om van een lesson een topic te maken. Niet uitgetest door mij maar laat me weten als jij dat wel hebt gedaan.

YouTube uitleg over Post Type Switcher

Koppelen aan WooCommerce Webshop

Je trainingen kan je verkopen met verschillende betaalmethoden. In Nederland is iDeal het meest bekende en deze wordt aangeboden door de paymentprovider Mollie. Maak je gebruik van WooCommerce dan kan je deze koppelen aan LearnDash. Meer hierover lees je in dit blog over betaalkoppelingen.

Overige blogs over Learndash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor
Ik heb momenteel een flexplek bij verschillende verzamelgebouwen.

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Contactgegevens

Fotografie

De meeste foto's zijn gemaakt door Marieke Vogelzang van Time to shine. Beelden zijn eigendom van Marieke en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming.

Overige foto's komen van Unsplash of zijn in eigen beheer gemaakt met toestemming van mijn klanten.