strippenkaart - schakel hulp in

Strippenkaart webmaster – tarieven trainingen

Met regelmaat ondersteun ik ondernemers bij het maken van hun WordPress website of MailChimp nieuwsbrief. Soms is niet goed in te schatten hoeveel tijd dat gaat kosten en dan is een strippenkaart een goede uitkomst. De uurprijs is wat voordeliger en je hebt een jaar om het op te maken.

Met een strippenkaart koop je van te voren uren in, waarvan ik het onderhoud uitvoer.  Je kan het ook gebruiken voor als je even wat losse vragen of advies nodig hebt. Ik reken minimaal een kwartier per keer. Je kan je vraag telefonisch stellen, even langskomen op kantoor of mij mailen.

1-op-sessies/ WordPress trainingen

Het is mogelijk een training op maat te volgen. Ik heb geen kant en klaar pakket klaarliggen want elk persoon is anders en leert sneller of langzamer dan een ander. Vaak zijn het twee sessies van twee uur en behandelen wat diegene wil leren. Als je al een tijdje met je website werkt kunnen deze vragen ook heel specifiek zijn. Met een strippenkaart van 5 uur houd je dan nog één uur over om op later tijdstip nog eens een korte vraag te stellen. Dit gaat dan vaak via mail of ik maak een kort instructiefilmpje.

Voor ontwerp en bouw van een nieuwe website (of restyling) of MailChimp template gelden andere tarieven vanaf €75,- excl. btw, en zijn deze strippenkaarten niet geschikt.

STRIPPENKAARTEN

Aantal uur          Kosten    Uurtarief
Kaart # 1      5       €  325,-     € 65,00
Kaart # 2     10     €  600,-     € 60,00

Strippenkaart bestellen?

Je  kan me bellen op 06 – 531 90 681 of mailen. Na overleg van de werkzaamheden ontvang je een factuur per mail.

 

Prijzen zijn excl. BTW en excl. eventuele reiskosten

 

Contact

06 - 531 90 681
info@sandragortemaker.nl
Btw NL1047.02.217.B02
KVK 53368959

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44
8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle