Onderhoudscontract WordPress

WordPress onderhoudscontract

Het onderhoudssysteem (CMS) WordPress waarmee studio Sandra Gortemaker haar websites bouwt is continue in ontwikkeling. WordPress zelf en de bijhorende plugins ( voor bijvoorbeeld een formulier of een gallery) komen ook regelmatig met updates. Dit kunnen kleine updates zijn, maar vaak wel erg belangrijk vanwege aanpassingen in de beveiliging. Iets minder vaak komen er grotere updates of geheel nieuwe versies van WordPress uit, waarin vaak naast beveiligingstechnische verbeteringen ook hele nieuwe functionaliteiten zitten.

Waarom blijven updaten?

Het gaat om het oplossen van foutjes en beveiligingsupdates. Doe je dit niet of te laat dan vergroot je het risico dat je website gehacked wordt of door Google gezien gaat worden als niet veilige website. Het kan ook zijn dat je provider je website offline haalt omdat deze ook een gevaar vormt voor anderen die een website op dezelfde (shared)server hebben draaien.Je kan deze updates ook zelf bijhouden. Doe je dit, zorg dan wel dat je voor het uitvoeren van een update een backup maakt van je website. Maar misschien wil je dit allemaal liever zelf helemaal niet doen, omdat je er geen tijd voor hebt of bang bent dat er iets mis gaat. In dat geval heb je de mogelijkheid om een WordPress onderhoudscontract af te sluiten.

Het WordPress onderhoudscontract bestaat uit het per kwartaal uitvoeren van:

  • updates en upgrades van WordPress;
  • updates en upgrades van het unieke huisstijltemplate wat wij voor je gebouwd hebben;
  • updates en upgrades van Plugins;
  • het maken van een extra back-up van je complete website (teksten, afbeeldingen, bestanden en database);
-> Indien je website zelf om zeep helpt door installeren van extra plugins of zelf updaten van plugins en dit hersteld moet worden, dan zijn deze kosten voor eigen rekening.

Prijzen

De kosten voor het WordPress onderhoudscontract zijn € 150,- excl.  voor dat hele jaar.

Facturering

Facturering geschied per jaar, vooraf aan de werkzaamheden. Per jaar opnieuw aanvragen.

Meer weten of direct aanvragen?

Heb je interesse in het WordPress onderhoudscontract of wil je meer weten over de inhoud er van? Bel dan op 06 – 531 90 681 of mail naar info@sandragortemaker.nl*De vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Contact

06 - 531 90 681
info@sandragortemaker.nl
Btw NL1047.02.217.B02
KVK 53368959

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44
8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle