Ben jij een starter en wil je zelf aan de slag? Lees dan hier verder>>

Ik werk voor vrouwelijke ondernemers, die hun website actief willen inzetten om hun omzet te verhogen

Ik bouw en ontwerp:

 • WordPress website
 • LearnDash leeromgevingen
 • WooCommerce webshops
 • MailChimp nieuwsbrieven

Daarnaast adviseer en ondersteun ik je desgevraagd in het hele proces. Jij bepaalt wat je samen wil doen en wat je uitbesteed!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je wilt je blogs inzetten om hoger in Google te komen
 • Je kan je aanmelden via je website maar er komt te weinig binnen
 • Je zou iets moeten doen met ‘marketing’
 • Wel een website maar je wilt er meer klanten door krijgen
 • Je probeert op social media op te vallen

Door een online marketing strategie op te zetten ga je veel gerichter te werk. Ga samen met mij er mee aan de slag!

Dit is wat klanten over mij zeggen

 • Mariska

  Gecertificeerd Budgetcoach/schuldhulpverlener

  Sandra heeft voor mij een prachtige website ontwikkeld. Ze heeft goed samengewerkt met mij en de grafisch ontwerper. Gezien de aard van mijn werkzaamheden moest de website professionaliteit en persoonlijkheid uitstralen. Dit is meer dan gelukt en echt trots op het eindresultaat. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen!

  Fotografie: Henrieke van Assen Fotografie 

 • Grietje

  Trainer en loopbaancoach

  Onlangs heeft Sandra mij enorm geholpen en ontlast bij het maken van mijn website www.kleurbkennen.nl. Ik ben van mening dat je zelf je teksten moet schrijven, maar daarmee ben je er nog niet… Sandra heeft de juiste know-how en weet met rake vragen duidelijk te krijgen wat de bedoeling is. Er staat nu een website waar ik echt trots op ben! Ik kan hem bovendien gemakkelijk zelf aanpassen, maar heb nu wel een expert achter de hand voor wanneer ik weer tegen technische zaken aanloop. Dank je Sandra voor je geduld en de leuke samenwerking! 

  foto door Time To Shine

 • Rian

  Coach, loopbaanadvies
  Sandra heeft voor mij het technische ontwerp van mijn website gerealiseerd, naar grote tevredenheid. Sandra is goed op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen op haar vakgebied. Ze denkt met je mee, is vasthoudend, wil graag voor elkaar krijgen wat jij wilt. Ze is geduldig en zorgt voor een duidelijke uitleg, zodat je zelf leert hoe je je website vult en beheert. De instructievideo’s die ze maakt van haar uitleg zijn ontzettend handig en helpend. Erg fijn is ook de “nazorg”: ze blijft goed bereikbaar voor vragen, ook nadat het technisch ontwerp klaar is. De Samen-doe-sessies zijn een mooi initiatief: samen met anderen aan de slag met vragen/thema’s die ook spelen rondom je website. Verbindend en leerzaam!
 • Margriet

  Loopbaancoach | Loopbaanadviseur

  Zeer prettig samengewerkt met Sandra aan mijn website www.loopbaancoachmargriet.nl Sandra is snel, effectief en zorgt ervoor dat je in staat bent om zoveel mogelijk dingen zelf te doen na oplevering. Ze weet wat er nodig is om de samenwerking met een grafisch ontwerper en fotograaf goed te laten verlopen. En dan brengt ze je ook nog eens op goede ideeën om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Kortom: je krijgt veel meer dan alleen een website.

  Fotografie: FotoGrietje

 • Solange

  Coach en therapeut

  Het is zover! Mijn nieuwe website is live. Dankzij Sandra Gortemaker (de webbouwer) die zelfs tijdens deze vrije dagen nog gesleuteld heeft aan de website. Dank je wel Sandra! Ik ben heel erg blij met het eindresultaat.

  Fotografie door Kristi Goutbeek 

 • Mariëlle

  Trainer in motiveren | Systemisch coach

  Sandra bouwde mijn site marielletromp.nl
  Ik ben er ontzettend blij mee! Ik had zelf voor ogen wat ik wilde uitstralen, maar Sandra heeft er met haar gestructureerde aanpak voor gezorgd dat dit ook echt is gelukt. Ik ben heel tevreden met onze samenwerking. We gaan nu zelfs verder naar het volgende project: een nieuwe, gebruiksvriendelijke leeromgeving.

  Fotografie: Pragt Plaatjes

  klant sinds 2021

 • Sascha

  Loopbaanadvies

  Wat ben ik blij dat ik Sandra heb gevraagd om mij te helpen met het bouwen van mijn website! Doordat ze goed luistert en doorvraagt naar wat je wilt, heeft ze voor mij precies de vertaalslag kunnen maken naar een website wat goed bij mij past. Qua inhoud, maar ook qua look en feel. Ze is creatief in haar ontwerpen en leert je ook hoe je zelf je website kan bijhouden. In een ontspannen setting hebben we prettig samen gewerkt. Ik kan Sandra dan ook van harte aanbevelen!

  Fotografie:  Marieke Vogelzang van Time to shine

 • Nadja

  Loopbaanadviseur

  Sandra heeft een nieuwe website voor mij gebouwd en zowel over het resultaat als de weg er naar toe ben ik heel tevreden! De samenwerking met Sandra kenmerkt zich door korte lijnen, flexibiliteit, enthousiasme en openheid. Ik heb Sandra ervaren als een professional die enorm met je meedenkt en zeer goed op de hoogte is van de ontwikkelingen op haar vakgebied.

  Fotografie: Fotograaf Ilse

 • Manon

  Natuurlijke huidzorg en massage

  Ik ben zelf begonnen met het bouwen van een website. Na verloop van tijd liep ik vast en heb ik Sandra gevraagd om mij verder te helpen. Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren. Sandra is vriendelijk, geduldig, kan goed uitleggen, reageert snel en is betrouwbaar. Door haar hulp kon ik mijn website al snel lanceren!

 • Lieke

  Projectleider, gespreksleider, trainer

  Ik had een sparringspartner nodig om mijn diensten te verduidelijken. Meedenken in de mogelijkheden voor een website opzetten. Het was een prettige samenwerking, Sandra denkt mee, mail-/telefooncontact verloopt prettig. Het is fijn dat Sandra meedenkt en snel begrijpt wat er bedoeld wordt of nodig is.

  Sandra heeft ontzettend veel kennis van WordPress, en wat er allemaal in mogelijk is. Ze denkt mee, laat zien wat er allemaal kan. Ik ben tevreden over haar diensten en expertise. Heel waardevol!

 • Mieke

  Procesbegeleider

  De samenwerking met Sandra liep gesmeerd en ik ben erg blij met het resultaat. Sandra geeft ook duidelijke uitleg over hoe ik zelf mijn website kan aanpassen.

  Foto: Remke Maris Fotografie

 • Marijke

  Coach | Trainer | Mindfulness op Maat

  Heel blij ben ik dat Sandra met mij meegedacht heeft in mijn zoektocht naar een leeromgeving. Ik had sowieso al goede ervaringen met Sandra’s expertise rondom mijn website en nieuwsbrief. Sandra denkt fijn met me mee, legt me diverse opties voor waaruit ik zelf kan kiezen wat bij mij en mijn aanbod past. Ze reageert snel op mijn vragen en staat altijd klaar met raad én daad en weet goede oplossingen te creëren voor mijn vragen en doelstellingen.

  Foto’s: Marjan van Houwelingen

Herken jij deze frustraties?

 • Een mooi ontwerp aanleveren maar die website zo bouwen lukt maar niet

 • Ongelukkig worden van het idee dat je een landings- of sales-pagina ‘moet’ maken

 • Iets met marketing zou moeten maar dat helemaal niet jouw ding is

 • Dagen wachten op een reactie van je website bouwer tot deze reageert?

 • Na oplevering niks meer kunnen laten aanpassen zonder dat het elke keer geld kost?

 • Uren lopen klooien en nog steeds niet een mooie webpagina

 • Naar je gevoel alles goed hebben ingesteld, maar het werkt nog steeds niet

 • Opzien tegen dat nieuwe blog plaatsen omdat je niet meer weet hoe het precies werkt

 • Uren en uren besteden aan een nieuw blog maar geen enkele reacties krijgen?

Ik ken bovenstaande frustraties maar al te goed. Want ik hoor ze vaak van ondernemers die bij mij aankloppen. Had ik jou maar eerder gevonden zeggen ze soms. Ik snap dat een website maken voor het meerendeel van de ondernemers een noodzakelijk kwaad is. Maar laat ik het nu heel leuk vinden om te doen!

Time to shine your light

Ga eens na wie jij al hebt kunnen helpen met jouw dienst en product. Wees niet te bescheiden en deel dat. Schrijf er een blog over, vraag een aanbeveling. Vertel het verhaal op je website zodat de mensen die nog op zoek zijn overtuigd raken van jouw kunnen.

Maak een mooie over mij pagina, laat weten waar je voor staat en wat jouw drijfveren zijn. Plaats de ervaringen van je klanten op je website, je mag er best trots op zijn. Laat zien wat je al gedaan hebt en maak een portfolio pagina of een case pagina. En als je van schrijven houd en/of het gaat je makkelijk af, begin met bloggen. En waar je misschien wel het meest tegen op ziet, begin met video. Iedereen heeft die zelfde angst en wil niet met een foto op de website, of in een video verschijnen. Maar ga het maar gewoon eens doen!

Als je online marketing nu eens zou zien als het simpelweg delen van jouw enthousiasme voor jouw vak, jouw dienst, dan weet ik zeker dat je er met veel meer motivatie tijd voor vrij maakt.

Mijn motivatie

In veel van mijn projecten gaat het lang niet altijd over de website maar ook over wie je bent en wat je voor een ander wilt betekenen. Ik hoor me vaak zeggen dat ik een ambassadeur voor iemand moet kunnen zijn. Een klant is dus nooit maar een klant maar iemand waar ik een band mee opbouw en mee samenwerk. En vanuit dat gegeven kijk ik ook automatisch verder dan het technisch in elkaar zetten van een website.

Ik wil echt er voor zorgen dat jouw dienst en product onder de aandacht komt. Met regelmaat weet ik mensen er van te overtuigen om toch te gaan bloggen, niet omdat dit voor je online vindbaarheid zo goed is (want dat is het wel), maar omdat ik vind dat je wat te delen hebt.

Ik hou er van om te onderzoeken en als ik enthousiast over iets ben dit te delen. Binnen de samenwerking in gesprekken, maar ook via trainingen en sessies.

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor
Ik heb momenteel een flexplek bij verschillende verzamelgebouwen.

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Contactgegevens

Fotografie

De meeste foto's zijn gemaakt door Marieke Vogelzang van Time to shine. Beelden zijn eigendom van Marieke en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming.

Overige foto's komen van Unsplash of zijn in eigen beheer gemaakt met toestemming van mijn klanten.