I.v.m. Coronavirus, verkorte openingstijden. Ma, di, donderdag 14:00-17:00
Ik ben weer enthousiast geworden om blogs te schrijven. En ik post ze nu echt elke maand. Ik kan iedereen aanraden om een samen-doe-sessie te boeken.

Gutenberg editor

Samen duiken we in de "nieuwe" editor

Samen met max. 6 andere ondernemers. Ruimte om feedback te vragen en elkaar te stimuleren.

Lees je alvast een beetje in

Samen met andere ondernemers aan je website werken.

Wil je graag meer met je website doen, maar kom je er niet aan toe? Of misschien zie je er wel tegen op omdat je niet precies meer weet hoe je iets moet aanpassen. Of vind je het fijn om even te kunnen sparren over een idee of over de inhoud van een blog? Misschien vind je het zelfs wel een beetje spannend om naar buiten te treden. Weet dat je niet de enige hier in bent.

Mijn ervaring met deze sessies is dat de ondernemers echt wat gedaan krijgen en met meer vertrouwen aan de slag gaan met hun website.

Sandra maakt van een doolhof een digitale ontdekkingstocht waarbij ze alle tijd neemt om de deelnemers aan het woord te laten. Soms hoor je dan een verbaasde uitroep: “Ik wist niet dat je dat ook kunt met dit programma”….

Ik ervaar de Samen doe sessie als een startpunt: Ik ga weer eens kritischer naar eigen website te kijken.

Blijf op de hoogte

elke 2e donderdag in de maand

Er zit een maximum van 6 deelnemers op de sessies. Geef je dus op tijd op om teleurstelling te voorkomen.

Lokatie is altijd in Zwolle.

Hoeveel kost zo'n sessie?

Prijzen zijn excl. btw. - 1 sessie duurt 2 uur

€ 45,- voor 2 uur.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van de sessies en de invulling daarvan? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en vink het vakje voor "Samen doe sessies" aan. Ik zal dan ruim van te voren per mail op de hoogte brengen van de specifieke inhoud van de sessies.

Vink je dit niet aan dan krijg je niet de extra mailtjes met inhoud, lokatie etc.

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required
WordPress
MailChimp
Samen Doe Sessies
Stuur me een online lessenreeks over
Ik heb in januari meegedaan met de samen-doe-sessie van de Gütenberg methode. Samen met 3 andere dames hebben we een ochtend gewerkt aan onze blog. Wat een openbaring was dit voor mij. Sandra legt heel duidelijk en rustig uit hoe het allemaal werkt.

Contactgegevens

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3 8021 WB Zwolle

Alle (cookie)scripts worden geblokkeerd totdat je klikt op accepteren. meer info

Onderaan in de footer vind je een link naar mijn privacy- en cookiebeleid. Hieronder een korte samenvatting:

Alle gegevens die worden verzameld via Google Analytics zijn anoniem. Ik hoef hier geen toestemming voor te vragen, maar het is wel fijn om te weten dat ik dit gebruik.
Maak je gebruik van formulieren of de reactiemogelijkheid op deze website. Dan maak je automatisch de keuze voor het plaatsen van cookies. Het is niet mogelijk deze opties te gebruiken zonder het plaatsen van cookies. Uiteraard bewaar ik je mail of aanvraag niet langer dan nodig. Reacties en aanvragen via een formulier op worden opgeslagen op mijn website en in mijn Gmail.
Meld je je aan voor een MailChimp nieuwsbrief dan worden deze gegevens opgeslagen in mijn MailChimp account, totdat je jezelf weer afmeld.

Sluit venster