Bouw je eigen Leeromgeving binnen WordPress

LearnDash plugin voor WordPress

Bouw je eigen online leeromgeving met dit Learning Management System (LMS). Learndash is een betaalde WordPress plugin. Naast deze plugin worden er ook een aantal andere plugins genoemd die het gemak van de online leeromgeving vergroten.

Het laten maken van een online leeromgeving kost veel tijd en dit kan je dus ook laten doen. Heb je momenteel beperkt budget maar wel tijd dan kan je veel geld besparen door deze training te volgen en de leeromgeving zelf op te zetten.

 

LearnDash-onderwerp-pagina

LearnDash-training-pagina

learnDash overzichtspagina

online leren LearnDash

Waarom een
eigen leeromgeving?

Eenmaal goed opgezet loopt het grootste gedeelte van je online trainingen vanzelf. Heb je veel kennis die je graag wil delen en is dit ook geschikt voor online? Dan zou ik zeker inzetten op online trainingen.
  • 2e geldstroom
  • Kennis en waarde delen
  • Focus en tijd voor nieuwe projecten
Teamwork

Hoe verkoop ik mijn trainingen?

Breng je doelgroep goed in beeld. Schrijf hiervoor een online marketingplan. Van hieruit kies je en heb je een kader voor het promoten van jouw trainingen op social media en via de Google zoekmachine.

e-Mailmarketing is nog steeds nummer één in het verkrijgen van nieuwe leads. Je kan er voor kiezen een automations op te zetten waarin je eerst waarde bied en daarna overhaalt om de training aan te schaffen.

Werk je met advertenties, acties en blogs. Zorg dan dat je verwijst naar een goede (sales)landingspagina die de bezoeker verleid tot de aanschaf van jouw training.

Integrations

Bekijk de video

Wil je eerst meer info over de mogelijkheden? Bekijk dan de video hiernaast.

Special Offer
147
365 dagen toegang

Start vandaag nog

Je bent een paar stappen verwijderd van je eigen leeromgeving. Een individuele licentie van LearnDash kost $159. Bij de aanschaf van deze training ontvang je een gedeelde licentie.

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor
Ik heb momenteel een flexplek bij verschillende verzamelgebouwen.

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Contactgegevens

Fotografie

De meeste foto's zijn gemaakt door Marieke Vogelzang van Time to shine. Beelden zijn eigendom van Marieke en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming.

Overige foto's komen van Unsplash of zijn in eigen beheer gemaakt met toestemming van mijn klanten.