online-marketing-blog

Nieuwsbrief met meerdere kolommen

Heb jij een ontwerp met meerdere foto’s (en tekst) in kolommen naast elkaar.

Dit is mogelijk maar houd er rekening mee dat het op kleine schermen onder elkaar moet kunnen staan. En dan wordt het snel een lange nieuwsbrief. Ik ben nog steeds van mening dat een te lange nieuwsbrief niet wordt uitgelezen. Kies daarom voor korte teksten.

3-kolommen in MailChimp

 

Als je een ontwerp aanlevert waarbij je een drie kolommen toont en de linker en rechter foto tegen de rand staan dan wordt dit al een maatwerk oplossing.

Waarom? MailChimp bied dit deels aan met een layout waarbinnen je een deel hebt met een drie kolommen, deze vul je met contentblokken. Bij deze kolommen word er witruimte om de blokken gezet en kan de foto niet tegen de rand gezet worden. MailChimp bied een standaard oplossing waarbij de afbeelding dan altijd goed uitgelijnd word neergezet. Ook als het beeld kleiner wordt of als ze bij mobiel onder elkaar komen.

Wil je de foto link geen witruimte mee geven dan moet dit als uitzondering in de html worden meegegeven wat het maatwerk maakt. Het is dus mogelijk maar dit is niet met de standaard contentblokken.

Advies


Studio Sandra Gortemaker

Studio Sandra Gortemaker richt zich op vrouwelijk ondernemers die graag ondersteuning willen in hun online marketing. Ik help je bij het opzetten van je WordPress website, landingspagina en/of salespagina en je MailChimp campagnes. Ik ben hierin jouw sparringpartner en coach.

Is er nog iets onduidelijk of heb je een andere vraag? Laat het me weten door een reactie achter te laten.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contactgegevens

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3 8021 WB Zwolle

%d bloggers liken dit: