Ben jij een starter en wil je zelf aan de slag? Lees dan hier verder>>
online marketing studio sandra gortemaker

Zoek je een designer?

Dan heb je er een gevonden. Ik werk als sinds 2012 met MailChimp en ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik de ins & outs van het programma inmiddels wel ken.

Studio Sandra Gortemaker biedt ook online trainingen, live en zoom sessies aan. Mocht je vooral informatie zoeken..

Heb jij een duidelijk huisstijl en de content klaar om te plaatsen? Dan maak ik er een template van. Maar ook in een eerder stadium denk ik graag met je mee!

Waarom MailChimp e-mailmarketing?

MailChimp is een makkelijk in het gebruik en kan tot 2000 lezers gratis gebruikt worden. Zelf een template opzetten is heel eenvoudig. MailChimp heeft ook een kennisbank waar je bijna alle antwoorden op je vragen kan vinden. Maar je kan natuurlijk ook contact met mij opnemen.

Wil je meer onderbouwing over het gebruik van e-mailmarketing? Lees dan de e-mail benchmark van 2020.

Besteed het maken van je MailChimp nieuwsbrieven uit!

Lever je logo, stylesheet en content aan en ik doe de rest.

  • Professioneel design
  • Koppeling met WordPress
  • Hulp bij Automation
  • Hulp bij aanmeldpagina’s

Offerte of meer informatie aanvragen

MailChimp

E-mailmarketing is nog steeds de beste manier om op een persoonlijke manier met je doelgroep te communiceren.

MailChimp template laten maken

Bij Studio Sandra Gortemaker kan je een eenvoudig template laten maken. We doen niet aan wow factors of ingewikkelde layouts. Ik maak gebruik van de basic opties die mogelijk zijn binnen het programma (dus ik codeer niet vanaf scratch). En dat is ook voldoende om op een persoonlijk manier met je doelgroep te communiceren.

Template laten maken >>

Automation

Binnen MailChimp is het mogelijk om geautomatiseerde mailtjes te versturen. Dit kan je heel veel tijd besparen. Je gebruikt dit ook voor het maken van funnels. Wil je weten hoe automation werkt of een automation in laten stellen?

Meer weten over automation >>

 

MailChimp en de AVG

Bij gebruik van MailChimp staat de data van jouw lezers op een Amerikaanse server. In juni 2021 is Privacy Shield regeling ongeldig verklaard omdat de afspraken niet voldoende waren. Officieel zou je MailChimp dus niet mogen gebruiken als je de persoonsgegevens van jouw klanten wil waarborgen. Dit geld ook voor Facebook, Google en Office 365 cloud. MailChimp werkt hard aan het verplaatsen van data naar servers die in de EU staan, maar zover is het nog niet.

Cursus of training?

Het is mogelijk een training te volgen voor MailChimp. Ik bied een InCompany training aan, losse sessies maar je kan gebruik maken van de video’s op mijn online leren platform >>

 

Toch liever maatwerk?

Onder maatwerk versta ik het maken van een html nieuwsbrief vanaf scratch. Dit is tijdrovend en alleen zinvol (in mijn ogen) als je een groot budget tot je beschikking hebt. En ook een marketingonderzoek waaruit blijkt dat jouw doelgroep echt tot meer interactie wordt verleid als je helemaal een uniek design maakt.

In het verleden had ik een vaste partij die maatwerk uitvoerde maar deze heeft aangegeven dat de vraag zo verminderd is dat het voor hun niet meer uit kan. Je moet je voorstellen dat hier erg veel test-uren bij komen. Naast het programmeren van de nieuwsbrief en eventuele interacties.

Ben je toch niet tevreden over de mogelijkheden van de basisopties dan verwijs ik je graag door naar de experts die je kan vinden op de MailChimp website >>

En als het niet persé MailChimp hoeft te zijn, naar de Nieuwe Zaak in Zwolle.

Alle blogs over Mailchimp

Via het menu kan je zoeken op een specifiek deelonderwerp. Of gebruik de zoekfunctie hieronder:

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor
Ik heb momenteel een flexplek bij verschillende verzamelgebouwen.

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Contactgegevens

Fotografie

De meeste foto's zijn gemaakt door Marieke Vogelzang van Time to shine. Beelden zijn eigendom van Marieke en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming.

Overige foto's komen van Unsplash of zijn in eigen beheer gemaakt met toestemming van mijn klanten.