ZELF AAN DE SLAG? Je kunt nu MailChimp & LearnDash trainingen volgen op mijn ONLINE LEEROMGEVING

Waarom MailChimp?

MailChimp is een makkelijk in het gebruik en kan tot 2000 lezers gratis gebruikt worden. MailChimp bied kant en klare templates maar zelf een template opzetten is heel eenvoudig. MailChimp heeft een kennisbank waar je bijna alle antwoorden op je vragen kan vinden.

MailChimp template laten maken

Bij Studio Sandra Gortemaker kan je een eenvoudig template laten maken. We doen niet aan wow factors of ingewikkelde layouts. Ik maak gebruik van de basic opties die mogelijk zijn binnen het programma (dus ik codeer niet vanaf scratch). En dat is ook voldoende om op een persoonlijk manier met je doelgroep te communiceren.

Template laten maken >>

Portfolio

Een selectie van de door mij gemaakte template kan je bekijken in mijn MailChimp portfolio >>

Automation

Binnen MailChimp is het mogelijk om geautomatiseerde mailtjes te versturen. Dit kan je heel veel tijd besparen. Wil je weten hoe automation werkt of een automation in laten stellen?

Meer weten over automation >>

Cursus of training?

Het is mogelijk een training te volgen voor MailChimp. Ik bied een InCompany training aan, losse sessies maar je kan gebruik maken van de video’s op mijn online leren platform >>

Toch liever maatwerk?

Onder maatwerk versta ik het maken van een html nieuwsbrief vanaf scratch. Dit is tijdrovend en alleen zinvol (in mijn ogen) als je een groot budget tot je beschikking hebt. En ook een marketingonderzoek waaruit blijkt dat jouw doelgroep echt tot meer interactie wordt verleid als je helemaal een uniek design maakt.

In het verleden had ik een vaste partij die maatwerk uitvoerde maar deze heeft aangegeven dat de vraag zo verminderd is dat het voor hun niet meer uit kan. Je moet je voorstellen dat hier erg veel test-uren bij komen. Naast het programmeren van de nieuwsbrief en eventuele interacties.

Ben je toch niet tevreden over de mogelijkheden van de basisopties dan verwijs ik je graag door naar de experts die je kan vinden op de MailChimp website >>

En als het niet persé MailChimp hoeft te zijn, naar de Nieuwe Zaak in Zwolle.

Zelf een weggever plaatsen?

Ontvang een e-book en toegang tot mijn online video tutorial.

  • wacht tot het grote vinkje volledig is geladen, voordat je op verzenden klikt

MailChimp

E-mailmarketing is nog steeds de beste manier om op een persoonlijke manier met je doelgroep te communiceren.

[widgetkit id=”46″]

Contactgegevens

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3 8021 WB Zwolle