Nieuwsbrief met meerdere kolommen

online-marketing-blog

Heb jij een ontwerp met meerdere foto’s (en tekst) in kolommen naast elkaar.

Dit is mogelijk maar houd er rekening mee dat het op kleine schermen onder elkaar moet kunnen staan. En dan wordt het snel een lange nieuwsbrief. Ik ben nog steeds van mening dat een te lange nieuwsbrief niet wordt uitgelezen. Kies daarom voor korte teksten.

3-kolommen in MailChimp

 

Als je een ontwerp aanlevert waarbij je een drie kolommen toont en de linker en rechter foto tegen de rand staan dan wordt dit al een maatwerk oplossing.

Waarom? MailChimp bied dit deels aan met een layout waarbinnen je een deel hebt met een drie kolommen, deze vul je met contentblokken. Bij deze kolommen word er witruimte om de blokken gezet en kan de foto niet tegen de rand gezet worden. MailChimp bied een standaard oplossing waarbij de afbeelding dan altijd goed uitgelijnd word neergezet. Ook als het beeld kleiner wordt of als ze bij mobiel onder elkaar komen.

Wil je de foto link geen witruimte mee geven dan moet dit als uitzondering in de html worden meegegeven wat het maatwerk maakt. Het is dus mogelijk maar dit is niet met de standaard contentblokken.


Studio Sandra Gortemaker

Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdagen tussen 10:00-16:00. Bel 06 - 531 90 681 Mijn voorkeur gaat echter uit naar e-mail. Stuur een e-mail

Is er nog iets onduidelijk of heb je een andere vraag? Laat het me weten door een reactie achter te laten.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op:

Deze website maakt gebruik van cookies om o.a. (anonieme IP) statistieken bij te houden. Bekijk ook het Privacy & Cookiebeleid

Contact

06 - 531 90 681
info@sandragortemaker.nl
Btw NL1047.02.217.B02
KVK 53368959

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44
8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle