online marketing studio sandra gortemaker

Wil je meer bezoekers naar je website?

Ik bied sessies en trajecten aan waarbij ik samen met jou aan de slag ga met:

  • SEO zoektermen verwerken
  • Contentmarketing
  • Landing- of salespagina’s bouwen.
  • Ontwerpen van een nieuwsbrief
  • Socials

Wat is online marketing?

Onder online marketing vallen alle online activiteiten die je uitvoert om je product of dienst te vermarkten. Dat kan je doen via je website, nieuwsbrief, socials en ook via adverteren.

Studio Sandra Gortemaker houd zich vooral bezig met de eerste tak. Het op een organische (gratis) manier verkrijgen van meer klanten en omzet door je website en nieuwsbrief in te zetten.

Ik help je bij het optimaliseren van je pagina’s. Dat houd in zorgen voor een optimale layout die de boodschap goed overbrengt. Triggert je pagina genoeg om de bezoeker te laten blijven i.p.v. te bouncen. Heb je een goede kop bovenin beeld en gebruik je een call-to-action? Klopt het beeld/de foto met de tekst. Ben je duidelijk genoeg in je teksten. Gebruik je zoekwoorden in je teksten en welke tools kan je gebruiken om je hier in te ondersteunen. Werk je al met linkbuilding en kan iemand zich inschrijven voor een nieuwsbrief. Heb je een strategie een doel?

Er gaat vast een hele nieuwe wereld voor je open

Klaar voor een samenwerking aan te gaan? Zodat je het niet allemaal zelf hoeft te doen?

online marketing strategie online marketing strategie

Online marketing als onderdeel van je strategie

Een website en nieuwsbrief zijn onderdeel van online marketing en maakt deel uit van je online strategie. Het is belangrijk om een goede doelen te stellen, en te weten wie je doelgroep is. Daarom is het belangrijk om eerst de slag met je online strategie voordat we starten met het maken of restylen van jouw website.

Online vindbaarheid Online vindbaarheid

SEO – Zoekmachineoptimalisatie

Gevonden worden bij Google en Bing

Je wilt graag dat je website gevonden worden zodra iemand zoekt in Google. Het liefst bovenaan in de zoekresultaten. Om dit mogelijk te maken moet je je webpagina’s optimaliseren voor Google. Je pagina’s optimaliseren houdt o.a. in dat jij je tekst gaat verrijken met zoektermen en daarmee Google sturen naar je pagina’s. Maar ook dat je zorgt dat je website niet te grote plaatjes gebruikt en je een mobielvriendelijke website hebt.

e-mailmarketing e-mailmarketing

E-mailmarketing

Mailchimp en La Posta
Het soort nieuwsbrieven die ik help versturen gaat naar personen die zich heel bewust hebben ingeschreven. Ze ervaren het niet als SPAM maar willen graag meer weten over de expertise van een ander. Een nieuwsbrief past heel goed in de marketing strategie “leren kennen – leuk vinden en vertrouwen“.
Men kan op een laagdrempelige manier met je kennismaken en vertrouwd raken. Als je met regelmaat verstuurd ben je steeds weer even “top-of-mind”, en dat kan maar net zijn als ze jouw hulp nodig hebben..
contentmarketing contentmarketing

Contentmarketing

Content als strategie om gevonden te worden

Bij contentmarketing gebruik je content op een strategische manier om leads en opdrachten binnen te halen. Je kan hierbij denken aan bloggen, gebruik maken van video, webinars, updates plaatsen op social media. Ik schrijf regelmatig blogs over dit onderwerp omdat ik dit een hele persoonlijk manier vind om contact te maken met je doelgroep vanuit je eigen expertise.

In mijn blogs en Samen-Doe-Sessies probeer ik je te inspireren en aan te zetten tot actie. Acties die vaak alleen maar tijd kosten.

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor
Ik heb momenteel een flexplek bij verschillende verzamelgebouwen.

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Contactgegevens

Fotografie

De meeste foto's zijn gemaakt door Marieke Vogelzang van Time to shine. Beelden zijn eigendom van Marieke en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming.

Overige foto's komen van Unsplash of zijn in eigen beheer gemaakt met toestemming van mijn klanten.