• Home
  • #BHAG Big Hairy Audacious Goal

#BHAG Big Hairy Audacious Goal

Heb jij ook zo’n doel, waar je “even” heel hard je best voor moet doen? Een BHAG is een een beeld van de toekomst die je focus voor de lange termijn geeft. Mijn doel is voor mijn veertigste (en dat is al over 3 jaar) in een “mooi” inspirerend pand willen zitten met allemaal creatieve ondernemers om me heen. Meerdere vormgevers, meerdere fotografen, meerdere tekstschrijvers etc. Eigenlijk zou je een termijn van 10 jaar moeten hebben, maar dit is wat ik volgens mij zo nodig heb om te “floreren”.

Hoe dat allemaal vorm moet krijgen weet ik nog niet helemaal. Het zit vooral nog in mijn hoofd en ik merk dat het steeds concreter word naar gelang ik het vaker in gesprek ben met andere zp-ers. En zo kwam ik er achter dat ik hier niet alleen in sta. Daarom een oproep aan een ieder die zich aangesproken voelt door dit concept.

In september ga ik met een collega ondernemer op werk bezoek bij Unit-2 in Leiden, zij hebben dit al gerealiseerd en ik ben heel benieuwd naar hun ervaringen. Wil je mee doen of denken? Laat het me weten en reageer op mijn blog of Facebookpagina!

Dit artikel: Aan de slag met je eigen BHAG: tips en voorbeelden. Heeft me heel erg verder geholpen en gebruik ik om mijn BHAG te omschrijven. Ik hoop dat het je inspireert om er ook mee aan de slag te gaan.

Deze mooie afbeelding hieronder komt ook van hun website. Maar als je zoekt op “hedgehog concept” vind je er nog veel meer.

bouwstenen_BHAG PASSIE: Waar ben ik enthousiast over. Waar ligt mijn diepste motivatie. Waarvoor doe ik het?

KUNDE: Waarin ben ik het allerbeste. Het beste van de wereld?

WINST: Wat voed je economische motor. Waar haal je je omzet uit?


Studio Sandra Gortemaker

Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdagen tussen 10:00-16:00. Bel 06 - 531 90 681 Mijn voorkeur gaat echter uit naar e-mail. Stuur een e-mail

Is er nog iets onduidelijk of heb je een andere vraag? Laat het me weten door een reactie achter te laten.

Contact

06 - 531 90 681
info@sandragortemaker.nl
Btw NL1047.02.217.B02
KVK 53368959

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44
8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle
%d bloggers liken dit: