In de zomervakantie heb ik andere werktijden, zie contact

Weekplanner voor je online marketingacties

weekplanner

Stiekem ben ik best wel een beetje trots op mijn nieuwe weekplanner. Hij is ontstaan vanuit de wens om mijn eigen online marketingacties beter te plannen. Een mooie planner waar ik ook het hele jaar naar kan blijven kijken.

En nu is hij er, vers van de pers. Ben jij klant bij Studio Sandra Gortemaker en wil je ook graag een exemplaar? Dan kom ik hem gratis langs brengen,  stuur me even een berichtje en dan komt hij zo snel mogelijk jouw kant op.

De weekplanner bestaat uit 50 gelijmde vellen op A3 formaat. Per week geef je jouw doelen aan en schrijf je aan het eind je resultaten op. Zo houd je de focus en wordt 2019 een jaar waarin je merkt dat doelgerichte online acties echt werken!

Verloting weekplanner

Ben je nog geen klant maar wil je wel graag een exemplaar? Doe dan mee met de verloting en wie weet ligt hij straks bij jouw op de mat!

Afgelopen jaren heb ik gemerkt dat de tijd die ik voor mijn eigen bedrijf plan elke keer werd verschoven als het drukker werd. Op deze manier lukte me het niet om nieuwe ideeen voor diensten en producten uit te werken. Sinds de zomer heb ik hulp van een VA (Ingrid Groen) die me tweewekelijks helpt mijn focus te houden. Met als resultaat dat ik tijd had om deze weekplanner te ontwerpen. Langs deze weg, super bedankt!

Weekplanner bestellen

Wil je niet wachten op de verloting, bestel hem dan online via deze website. Vanwege de kerstvakantie kan het wel even duren voordat hij er is.

Is er nog iets onduidelijk of heb je een andere vraag? Laat het me weten door een reactie achter te laten.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contactgegevens

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3 8021 WB Zwolle

%d bloggers liken dit: