Over Studio Sandra Gortemaker

Ik ben Sandra Gortemaker en met mijn bedrijf help ik vrouwelijke ondernemers met hun website en nieuwsbrief. Daarnaast organiseer ik Samen-Doe-Sessies om samen met jouw aan je website te werken.

Voor wie?

Ik werk het liefst voor vrouwelijke ondernemers. Ben jij 

  • Werkzaam in het onderwijs, zorgsector?
  • Draag jij de natuur een warm hart toe en zet jij je in voor een duurzame toekomst?
  • Heb jij van je passie je werk gemaakt?
  • Ben jij iemand die graag anderen verder helpt?

Dan kom ik graag in contact met jou!

Méér dan websites

Méér omdat ik het niet alleen om het bouwen van een website of nieuwsbrief gaat. Ik doe dit samen met jou, en leer je hoe je er zelf verder mee kan. Daarnaast kan je het hele jaar door meedoen met de Samen-Doe-sessies.  Hierdoor is je website of nieuwsbrief het startpunt van je online avontuur. En gaan we samen verder.

Kernwoorden: Samenwerken, Eerlijkheid, Kwaliteit, Authentiek

Mijn visie en missie

Als je bij mij een website laat maken dan wordt je vaak ook zelf aan het werk gezet. Waarom? Omdat ik wil dat je van je website gaat houden, dat je er trots op bent, je weet hoe je hem kan aanpassen. Maar vooral omdat ik wil dat het jouw website gaat worden en niet die van mij. Het live zetten van je website is nog maar het begin. Je blijft er altijd mee bezig en er valt nog zo veel te leren. Hoe wordt ik zichtbaar in de zoekresultaten. Op welke social media kanalen moet ik iets promoten. Hoe kan ik leads krijgen via mijn website en zorgen dat deze personen ook klant worden. (conversie).

Ik denk graag mee! Hoe gaat je nieuwe website of nieuwsbrief het meeste rendement opbrengen? Heb je gedacht aan SEO, wie is je doelgroep, passen die illustraties of foto’s wel bij jou? Kan ik je misschien aan iemand koppelen om eens te sparren?

Ik werk al meer dan vijftien jaar (sinds 2005) als webdesigner en deel graag mijn kennis en ervaringen.

Mijn kracht zit hem in het feit dat ik ben opgeleid als grafisch ontwerper. Design is en vind ik belangrijk. Ik werk graag samen met andere grafisch ontwerpers en ik begrijp ze. Je kan het dus aan ons overlaten om goed ontwerp voor jouw website en nieuwsbrief te maken die past bij jouw look&feel!

Papieren weekplanner A3

Papieren weekplanner A3

Mixed Media cursus – 2018

Marianne Williamson

Marianne Williamson – poster/weggever

Eco Touristfarm de Biezen

Eco Touristfarm de Biezen

Samen-Doe-Sessie

Samen-Doe-Sessie

druk-aan-het-werk

in-gesprek

Tijdlijn / CV

Ik ben opgeleid als docent tekenen aan de Windesheim.  Met als bijvak: Publiciteit. Na mijn afstuderen heb ik een klein jaar als desktop publisher (lay-out-, opmaak en retoucheerwerkzaamheden) gewerkt. Omdat ik toch meer richting concept en advies wilde gaan heb ik daarna de kunstacademie gedaan en ben ik in 2005 afgestudeerd als grafisch ontwerper. De laatste jaren ben ik weer creatieve workshops gaan volgen. Mijn hart ligt nu bij botanisch tekenen. Meer hierover op deze persoonlijke website >>

Samen werken aan jouw website

Werkwijze

Bij de start maken we een afspraak over de werkverdeling. In negen van de tien keer komt het hier op neer.

Ik zet de website technisch in elkaar en geef je huiswerk mee:

  • wat is het doel van je webste
  • welke pagina’s gaan er komen en met welk doel
  • welke foto’s ga je gebruiken
  • lever je huisstijl aan (kleuren, logo, fonts)
  • wat wordt de menu-indeling
  • welke call-to-action gebruik je per pagina

Na de kennismaking en met bovenstaande materialen en input start ik met een eerste opzet. En daarna ga ik je uitleggen hoe de Pagebuilder werkt. Zodat je vanaf dat moment zelf je pagina’s kan aanvullen en aanpassen. Tijdens de bouw, zodat je het met een gerust hart kan uitproberen er kan niks stuks gaan.

Ondertussen ga ik verder met de vormgeving en blijven we overleggen hoe we de content (afbeeldingen en tekst) het beste kunnen plaatsen. 

Ik werk op deze manier omdat het vaak zo lastig is om een goed beeld te krijgen van hoe je website er uit moet komen te zien. Zodra je zo’n eerste opzet ziet en weet wat er kan heb je een mooie basis om samen met mij je website op te bouwen. En je zit niet vast aan een ontwerp waar je akkoord op moet geven voor dat er gebouwd word.

Tijdens de verschillende sessies (op kantoor of via skype) kan ik je adviseren en helpen bij alles wat er nog verder bij komt kijken (SEO, fotografie, downloads, nieuwsbrieven, social media etc.) 

Uiteraard werkt deze methode alleen als je al heel goed weet waar je bedrijf voor staat, wie je doelgroep is en wat je boodschap is. Weet je dat nog niet dat raad ik aan eerst een strategiesessie te doen. 

Een mooi hulpmiddel is het Canvas Business Model.

Waarom bij Studio Sandra Gortemaker

Ja waarom? Ik denk dat het voor beiden geld dat er een klik moet zijn, en daarom is het goed om eerst een kennismakingsgesprek te voeren.

Een paar jaar geleden heb ik besloten dat ik alleen voor vrouwen zou willen werken, niet omdat ik iets tegen mannen heb. Maar als ik terug kijk naar de afgelopen jaren kom ik tot de conclusie dat de trajecten met vrouwelijk ondernemers me meer energie geven.

Zelf denk ik dat het komt dat je als vrouwen onderling toch wat makkelijker deelt en ook op een dieper of spiritueel niveau een klik maakt.

In veel van mijn projecten gaat het lang niet altijd over de website maar ook over wie je bent en wat je voor een ander wilt betekenen. Ik hoor me vaak zeggen dat ik een ambassadeur voor iemand moet kunnen zijn. En vanuit dat gegeven kijk ik ook automatisch verder dan het technisch in elkaar zetten van een website.

Ik wil echt er voor zorgen dat jouw dienst en product onder de aandacht komt. Met regelmaat weet ik mensen er van te overtuigen om toch te gaan bloggen, niet omdat dit voor je online vindbaarheid zo goed is (want dat is het wel), maar omdat ik vind dat je wat te delen hebt.

Als je online marketing nu eens zou zien als het simpelweg delen van jouw enthousiasme voor jouw vak, jouw dienst, dan weet ik zeker dat je er met veel meer motivatie tijd voor vrij maakt.

Volg me op deze kanalen (of niet)

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3 8021 WB Zwolle

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Alle (cookie)scripts worden geblokkeerd totdat je klikt op accepteren. meer info

Onderaan in de footer vind je een link naar mijn privacy- en cookiebeleid. Hieronder een korte samenvatting:

Alle gegevens die worden verzameld via Google Analytics zijn anoniem. Ik hoef hier geen toestemming voor te vragen, maar het is wel fijn om te weten dat ik dit gebruik.
Maak je gebruik van formulieren of de reactiemogelijkheid op deze website. Dan maak je automatisch de keuze voor het plaatsen van cookies. Het is niet mogelijk deze opties te gebruiken zonder het plaatsen van cookies. Uiteraard bewaar ik je mail of aanvraag niet langer dan nodig. Reacties en aanvragen via een formulier op worden opgeslagen op mijn website en in mijn Gmail.
Meld je je aan voor een MailChimp nieuwsbrief dan worden deze gegevens opgeslagen in mijn MailChimp account, totdat je jezelf weer afmeld.

Sluit venster