Ik mag graag veel verschillende dingen doen, vandaar dat ik ooit uit kwam op de naam Studio Sandra Gortemaker. Daar kan je namelijk heel veel activiteiten onder scharen. Af en toe ontwerp ik nog iets wat naar de drukker gaat, dat zou ik in de toekomst wel willen uitbreiden.

Naast het ontwerpen ben ik een echte onderzoeker en haal ik veel voldoening uit het informeren en adviseren van mijn klanten over online marketing. Mijn kennis deel ik via online trainingen, sessies, blogs en video’s.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met planten. Ik houd van tuinieren. Elke maand als de tuinen van Mien Ruys open zijn kom ik daar samen met een aantal leden van de Vereniging Botanische Kunstenaars Nederland om planten te tekenen. 

Naast het tekenen probeer ik ook van tijd tot tijd een creatieve workshop te volgen bij Pascale.

Tuinen Mien Ruys – Foto door Time to Shine

Kernwoorden: Samenwerken, Eerlijkheid, Kwaliteit, Authentiek

Mijn visie en missie

Vanuit mijn eigen kracht (onderzoeken en raad geven) anderen helpen.

Ik heb in in 2020 en in 2022 een Persoonlijke Kracht traject gevolgd.  Hier komt uit naar voren dat ik een persoon ben die graag:

  • samen oplossingen bedenk
  • creatief denkt
  • mensen enthousiast weet te maken en meeneemt
  • van harmonie houd
  • onderzoekt, raad heeft en kennis deelt
  • luistert en leiding geeft vanuit het hart

Eind 2022 ben ik begonnen mij te verdiepen in Human Design en mijn chart bevestigd wat ik in de eerdere trajecten al hoorde over mijn persoonlijkheid.

Ik ben een Manifesting Generator, wat inhoud dat ik veel dingen leuk vind en ook aanpak. Ik ben een onderzoeker die alles over een bepaald onderwerp wil weten en daar enthousiast over deelt.

Ik werk graag samen met ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien en dit samen met mij willen oppakken.

Maakt marketing makkelijker

Een website en nieuwsbrief zijn onderdeel van je marketing strategie. Je bent dus al met marketing bezig als je hier mee werkt. Ik doe dit samen met jou, en leer je hoe je er zelf verder mee kan. Hoe je meer bezoekers trekt en meer omzet en klanten krijgt door het juiste gebruik van deze tools.

Daarnaast kan je het hele jaar door meedoen met de Samen-Doe-sessies.  Hierdoor is je website of nieuwsbrief het startpunt van je online avontuur. En gaan we samen in kleine stapjes verder. Zo blijft het makkelijk, praktisch en behapbaar.

Tijdlijn / CV

Ik ben opgeleid als docent tekenen aan de Windesheim.  Met als bijvak: Publiciteit. Na mijn afstuderen heb ik een klein jaar als desktop publisher (lay-out-, opmaak en retoucheerwerkzaamheden) gewerkt. Omdat ik toch meer richting concept en advies wilde gaan heb ik daarna de kunstacademie gedaan en ben ik in 2005 afgestudeerd als grafisch ontwerper. De laatste jaren ben ik weer creatieve workshops gaan volgen. Mijn hart ligt nu bij botanisch tekenen. Meer hierover op deze persoonlijke website >>

Ik werk voor vrouwelijke ondernemers, die hun website actief willen inzetten om hun omzet te verhogen

Ik bouw en ontwerp:

  • WordPress website
  • LearnDash leeromgevingen
  • WooCommerce webshops
  • MailChimp nieuwsbrieven

Daarnaast adviseer en ondersteun ik je desgevraagd in het hele proces. Jij bepaalt wat je samen wil doen en wat je uitbesteed!

Mijn motivatie

In veel van mijn projecten gaat het lang niet altijd over de website maar ook over wie je bent en wat je voor een ander wilt betekenen. Ik hoor me vaak zeggen dat ik een ambassadeur voor iemand moet kunnen zijn. Een klant is dus nooit maar een klant maar iemand waar ik een band mee opbouw en mee samenwerk. En vanuit dat gegeven kijk ik ook automatisch verder dan het technisch in elkaar zetten van een website.

Ik wil echt er voor zorgen dat jouw dienst en product onder de aandacht komt. Met regelmaat weet ik mensen er van te overtuigen om toch te gaan bloggen, niet omdat dit voor je online vindbaarheid zo goed is (want dat is het wel), maar omdat ik vind dat je wat te delen hebt.

Ik hou er van om te onderzoeken en als ik enthousiast over iets ben dit te delen. Binnen de samenwerking in gesprekken, maar ook via trainingen en sessies.

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor
Ik heb momenteel een flexplek bij verschillende verzamelgebouwen.

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Contactgegevens

Fotografie

De meeste foto's zijn gemaakt door Marieke Vogelzang van Time to shine. Beelden zijn eigendom van Marieke en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming.

Overige foto's komen van Unsplash of zijn in eigen beheer gemaakt met toestemming van mijn klanten.