Ben jij een starter en wil je zelf aan de slag? Lees dan hier verder>>

Over Studio Sandra Gortemaker

Ik ben Sandra Gortemaker en met mijn bedrijf help ik vrouwelijke ondernemers met hun website en nieuwsbrief. Daarnaast organiseer ik Samen-Doe-Sessies om samen met jouw aan je website te werken.

Kernwoorden: Samenwerken, Eerlijkheid, Kwaliteit, Authentiek

Wat kan ik voor jou betekenen?

Afhankelijk van ieders budget is er een aanbod. Van 1-op-1 sessies tot het compleet uit besteden. Ik heb online trainingen ter ondersteuning. Na oplevering werken we met strippenkaarten zodat je altijd kan blijven aankloppen voor hulp!

WordPress websites

Bouwen, ontwerp, restylen, check-up
 • Snelle oplevering
 • Eenvoudig te onderhouden
 • Meer dan 10 jaar ervaring als designer
 • Groot netwerk voor aanvullende diensten
 • Restyling ook mogelijk
 • Meer conversie

Online marketing samen opzetten

Samen-doe-sessies + videolessen

Voor WordPress en MailChimp heb ik een aantal online trainingen ontwikkeld. Deze kan je zelfstandig volgen of met extra beeldbel uren.

Daarnaast denk ik graag met je mee over hoe je jouw online marketing het beste kan opzetten.

Mailchimp nieuwsbrieven

Ontwerp, inrichten account, verzenden
 • Aanmeldblok in WordPress
 • Importeren e-mailadressen
 • Verzenden van je mailingen
 • Lijst aanmaken
 • Segmenten aanmaken
 • Automation instellen
 • Instellen signup formulieren
 • Account instellingen nalopen

Maakt marketing makkelijker

Een website en nieuwsbrief zijn onderdeel van je marketing strategie. Je bent dus al met marketing bezig als je hier mee werkt. Ik doe dit samen met jou, en leer je hoe je er zelf verder mee kan. Hoe je meer bezoekers trekt en meer omzet en klanten krijgt door het juiste gebruik van deze tools.

Daarnaast kan je het hele jaar door meedoen met de Samen-Doe-sessies.  Hierdoor is je website of nieuwsbrief het startpunt van je online avontuur. En gaan we samen in kleine stapjes verder. Zo blijft het makkelijk en behapbaar.

Mijn visie en missie

Ik gun iedereen een mooie website. Maar ook een die je klanten en omzet opleveren.

Hoe ik dit doe? Door een website op te leveren die:

 • snel laad
 • mobielvriendelijk is
 • geschikt voor SEO
 • Zelf makkelijk te onderhouden
 • Zelf makkelijk landings en salespagina’s kan maken

Je moet er zelf ook wat voor doen

Ik wil echt er voor zorgen dat jouw dienst en product onder de aandacht komt. Met regelmaat weet ik mensen er van te overtuigen om toch te gaan bloggen, niet omdat dit voor je online vindbaarheid zo goed is (want dat is het wel), maar omdat ik vind dat je wat te delen hebt.

Als je online marketing nu eens zou zien als het simpelweg delen van jouw enthousiasme voor jouw vak, jouw dienst, dan weet ik zeker dat je er met veel meer motivatie tijd voor vrij maakt.

En ik help jou door mijn online lessen en live sessies.

Papieren weekplanner A3

Papieren weekplanner A3

Mixed Media cursus – 2018

Marianne Williamson

Marianne Williamson – poster/weggever

Eco Touristfarm de Biezen

Eco Touristfarm de Biezen

Samen-Doe-Sessie

Samen-Doe-Sessie

druk-aan-het-werk

in-gesprek

Tijdlijn / CV

Ik ben opgeleid als docent tekenen aan de Windesheim.  Met als bijvak: Publiciteit. Na mijn afstuderen heb ik een klein jaar als desktop publisher (lay-out-, opmaak en retoucheerwerkzaamheden) gewerkt. Omdat ik toch meer richting concept en advies wilde gaan heb ik daarna de kunstacademie gedaan en ben ik in 2005 afgestudeerd als grafisch ontwerper. De laatste jaren ben ik weer creatieve workshops gaan volgen. Mijn hart ligt nu bij botanisch tekenen. Meer hierover op deze persoonlijke website >>

Samen werken aan jouw website

Werkwijze

Bij de start maken we een afspraak over de werkverdeling. In negen van de tien keer komt het hier op neer.

Ik zet de website technisch in elkaar en geef je huiswerk mee:

 • wat is het doel van je webste
 • welke pagina’s gaan er komen en met welk doel
 • welke foto’s ga je gebruiken
 • lever je huisstijl aan (kleuren, logo, fonts)
 • wat wordt de menu-indeling
 • welke call-to-action gebruik je per pagina

Na de kennismaking en met bovenstaande materialen en input start ik met een eerste opzet. En daarna ga ik je uitleggen hoe de Pagebuilder werkt. Zodat je vanaf dat moment zelf je pagina’s kan aanvullen en aanpassen. Tijdens de bouw, zodat je het met een gerust hart kan uitproberen er kan niks stuks gaan.

Ondertussen ga ik verder met de vormgeving en blijven we overleggen hoe we de content (afbeeldingen en tekst) het beste kunnen plaatsen. 

Ik werk op deze manier omdat het vaak zo lastig is om een goed beeld te krijgen van hoe je website er uit moet komen te zien. Zodra je zo’n eerste opzet ziet en weet wat er kan heb je een mooie basis om samen met mij je website op te bouwen. En je zit niet vast aan een ontwerp waar je akkoord op moet geven voor dat er gebouwd word.

Tijdens de verschillende sessies (op kantoor of via skype) kan ik je adviseren en helpen bij alles wat er nog verder bij komt kijken (SEO, fotografie, downloads, nieuwsbrieven, social media etc.) 

Uiteraard werkt deze methode alleen als je al heel goed weet waar je bedrijf voor staat, wie je doelgroep is en wat je boodschap is. Weet je dat nog niet dat raad ik aan eerst een strategiesessie te doen. 

Een mooi hulpmiddel is het Canvas Business Model.

Waarom bij Studio Sandra Gortemaker

Ik denk graag mee! Hoe gaat je nieuwe website of nieuwsbrief het meeste rendement opbrengen? Heb je gedacht aan SEO, wie is je doelgroep, passen die illustraties of foto’s wel bij jou? Kan ik je misschien aan iemand koppelen om eens te sparren?

Ik werk al meer dan vijftien jaar (sinds 2005) als webdesigner en deel graag mijn kennis en ervaringen.

Mijn kracht zit hem in het feit dat ik ben opgeleid als grafisch ontwerper. Design is en vind ik belangrijk. Ik werk graag samen met andere grafisch ontwerpers en ik begrijp ze. Je kan het dus aan ons overlaten om goed ontwerp voor jouw website en nieuwsbrief te maken die past bij jouw look&feel!

In veel van mijn projecten gaat het lang niet altijd over de website maar ook over wie je bent en wat je voor een ander wilt betekenen. Ik hoor me vaak zeggen dat ik een ambassadeur voor iemand moet kunnen zijn. En vanuit dat gegeven kijk ik ook automatisch verder dan het technisch in elkaar zetten van een website.

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor
Ik heb momenteel een flexplek bij verschillende verzamelgebouwen.

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Contactgegevens

Fotografie

De meeste foto's zijn gemaakt door Marieke Vogelzang van Time to shine. Beelden zijn eigendom van Marieke en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming.

Overige foto's komen van Unsplash of zijn in eigen beheer gemaakt met toestemming van mijn klanten.