Méér dan websites.

Méér dan websites.

Méér omdat het niet gaat om een mooi ontwerp en het bouwen, maar ook het advies en de online strategie waar ik je graag mee help en ondersteun.

Mijn diensten vallen onder de noemer online marketing. Het maken van een succesvolle website of nieuwbrief kan niet zonder duidelijk doel voor ogen. Vanuit het doel zetten we samen een online marketing strategie op die de basis is voor alle volgende stappen.

Missie

Missie

Je hebt een mooi product of dienst en daar mag je best trots op zijn! De meeste ondernemers zijn zo druk met het doen waar ze goed in zijn dat ze vergeten dit te laten zien aan de rest van de wereld. Mijn missie is om ze ondernemers op de kaart te zetten en zichtbaar te maken door een website, nieuwsbrief te ontwerpen en ontwikkelen die aansluit bij hun persoon en het werk wat zij doen.

Niks is mooier dan een ondernemer verder te kunnen helpen en te ondersteunen in waar zij goed in zijn.

Voor wie

Voor wie

Vanaf 2014 heb ik er voor gekozen om mij te richten op media-bureaus en creatieve ondernemers, alsmede bedrijven zonder eigen communicatie en marketing afdeling.

Mijn kracht

Mijn kracht

Ik denk graag mee! Hoe gaat je nieuwe website of nieuwsbrief het meeste rendement opbrengen? Heb je gedacht aan SEO, wie is je doelgroep, passen die illustraties of foto’s wel bij jou? Kan ik je misschien aan iemand koppelen om eens te sparren?

Daarnaast werk ik al meer dan tien jaar (sinds 2005) als webdesigner en deel ik graag mijn kennis en ervaringen.

Mijn kracht zit hem er ook in dat ik ben opgeleid als grafisch ontwerper en daarom ook extra aandacht heb voor het ontwerp.

– Fotografie: Margreet Vloon

Achtergrond

Achtergrond

Ik kom uit een ondernemende familie en toen ik in 2005 afstudeerde aan de kunstacademie wist ik al dat ik voor mezelf wilde beginnen. Gelijk na mijn eindexamen had ik al mijn eerste opdracht binnen, een huisstijl en communicatie-uitingen ontwerpen voor een theaterproducent. Een hele leuke start als zelfstandige maar uiteindelijke kwam ik via een klant bij een reclamebureau te werken. Een stabiel inkomen gaf me rust maar uiteindelijk geen voldoening. Ik vertrok en begon aan een nieuwe uitdaging en werkte drie jaar als webdesigner bij de publieke omroep. Daarna kon ik in 2011 helpen bij het opzetten van een webdesign afdeling bij een grote hostingpartij. En zo ben je dan ineens zes jaar verder en heel wat ervaringen rijker.

Maar na twee creatieve studies (lerarenopleiding tekenen/publiciteit – Windesheim en grafisch ontwerp – ARTez ) en de jaren die ik voor werkgevers werkte, weet ik nu dat ik het ondernemerschap mij het beste ligt.

In augustus 2011 heb ik mij opnieuw* ingeschreven bij KvK onder de naam Studio Sandra Gortemaker.

*2006-2010 Gortemaker Grafisch Ontwerp – 1e KVK inschrijving

Contactgegevens

06 - 531 90 681 info@sandragortemaker.nl

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle

Postadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle. Btw NL1047.02.217.B02 KVK 53368959

Diensten

Contact

06 - 531 90 681
info@sandragortemaker.nl
Btw NL1047.02.217.B02
KVK 53368959

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44
8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle