I.v.m. Coronavirus, verkorte openingstijden. Ma, di, donderdag 14:00-17:00

Op zoek naar een samenwerkingspartner?

Ben jij een grafisch ontwerper, tekstschrijver, fotograaf, online markteer of werk je bij communicatiebureau? Dan zou ik graag een met je kennismaken.

Ben jij een creatieveling die wel kan (of wil leren) ontwerpen voor online? En graag het bouwen van de website wil uitbesteden? Neem dan contact op.

Samenwerkingspartners

Marie Louise de Bruin

Marie Louise de Bruin

Grafisch ontwerp

www.gravue.nl

Met Marie-Lousie heb ik nu een aantal projecten (Zo ben ik geholpen en Magna Veldhuysen) gedaan waarbij zij huisstijl en campagnemateriaal ontwerpt en ik daarna samen met haar de website ontwikkel.
Marie Louise de Bruin

José Boekema

Grafisch ontwerp

www.joseboekema.nl

Met José heb ik ik gewerkt aan fensfilm.nl van Ingrid Kleinsma. Zij heeft het ontwerp gedaan en ik de uitvoer in WordPress

maartje-roozeboom - TekstlinQ

Maartje Roozeboom

Content Marketeer, SEO Tekstschrijver

www.tekstlinq.nl

Maartje weet ontzettend veel van SEO, tekstschrijven en de engelse taal. Voor beide, nederlandse en engelse teksten in te zetten. Voor mijn doet ze keyword onderzoek en schrijft zonodig de SEO teksten ook.
Mark van der Gugten

Mark van der Gugten

Webdeveloper

www.ticketlab.nl

Ticketlab richt zich op ticket- en reserveringsoplossingen. Mark huur ik in voor de verschillende projecten waarbij er geprogrammeerd moet worden in php of meegekeken moet worden bij betaalkoppelingen in WordPress websites. Daarnaast heeft hij een platform voor kleinere events die graag online kaartjes willen verkopen. De Zwolse eventbrite zeg maar.

Contactgegevens

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3 8021 WB Zwolle