Doe gratis mee met de “Bouw je eigen website vijfdaagse”!

Samen doe sessies – webinar

Geef je op en/of stuur je vraag in.

Stel je vraag voor de komende Samen-Doe-Sessie

Ingezonden vragen tot nu toe:

Hi,

Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen met de eerste Samen-Doe-Sessie in webinar vorm! Voor mij ook nieuw dus je bent gewaarschuwd!

Het onderwerp van deze sessie is je eigen WordPress website. Heb je vragen over hoe iets ook al weer werkt of kom je er niet uit met een specifiek WordPress ding? Meld je aan en stuur je vraag ook alvast naar me op, het liefst begeleid met een schermafbeelding of schermopname.

Vragen zal ik voor zover mogelijk of van toepassing, ook plaatsen op deze pagina. Zodat je kan zien welke vragen aanbod komen.
Voor zover mogelijk zal ik dan mijn eigen scherm delen om de vraag te beantwoorden.

Wees er wel snel bij want er zijn maar 20 plekken te verdelen. Voor deze sessie hoef je niet te betalen. Meld je alleen aan als je ook een vraag hebt. Achteraf komt de webinar beschikbaar en kan je rustig terugkijken. 

Kan je niet op deze datum maar heb je wel een vraag? Stuur hem dan alsnog naar online-leren@sandragortemaker.nl

Deze webinar is ter vervanging van de live sessie die stond gepland op hetzelfde tijdstip. Helaas heb ik nog geen goede lokatie geregeld waar we
volgens de richtlijnen van het RIVM veilig kunnen samen komen. Daar wordt aan gewerkt. Voor deze specifieke sessie heb ik nl een ruimte nodig met een groot beeldscherm aan de muur.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van de sessies en de invulling daarvan? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en vink het vakje voor “Samen doe sessies” aan. Ik zal dan ruim van te voren per mail op de hoogte brengen van de specifieke inhoud van de sessies.

Vink je dit niet aan dan krijg je niet de extra mailtjes met inhoud, lokatie etc.

  • Website of nieuwsbrief (archieflink) waar het over gaat.
  • wacht tot het grote vinkje volledig is geladen, voordat je op verzenden klikt

Volg me op deze kanalen (of niet)

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3 8021 WB Zwolle

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Alle (cookie)scripts worden geblokkeerd totdat je klikt op accepteren. meer info

Onderaan in de footer vind je een link naar mijn privacy- en cookiebeleid. Hieronder een korte samenvatting:

Alle gegevens die worden verzameld via Google Analytics zijn anoniem. Ik hoef hier geen toestemming voor te vragen, maar het is wel fijn om te weten dat ik dit gebruik.
Maak je gebruik van formulieren of de reactiemogelijkheid op deze website. Dan maak je automatisch de keuze voor het plaatsen van cookies. Het is niet mogelijk deze opties te gebruiken zonder het plaatsen van cookies. Uiteraard bewaar ik je mail of aanvraag niet langer dan nodig. Reacties en aanvragen via een formulier op worden opgeslagen op mijn website en in mijn Gmail.
Meld je je aan voor een MailChimp nieuwsbrief dan worden deze gegevens opgeslagen in mijn MailChimp account, totdat je jezelf weer afmeld.

Sluit venster