online-marketing-poster-uitgelicht

WordPress ondersteuning Zwolle

Met regelmaat wordt ik benaderd of ik niet even mee kan kijken bij een WordPress website in opbouw. Dat doe ik graag, ik snap namelijk heel goed dat je er zelf mee aan slag wil, dat vind ik zelf nl ook het leukste 🙂

Uiteraard is het soms best lastig als het niet je dagelijkse kost is en het moet ook geen frustraties worden, want dan is de lol er snel af. Trek daarom op tijd aan de bel en neem contact met me op. Vaak ben je met 1,5-2 uur al weer flink op weg geholpen.

Contactformulier

Gebruik het contactformulier om een gesprek aan te vragen of een vraag te stellen.Wil je liever even bellen? Dat kan: 06 - 531 90 681
  • http:// of https:// er voor zetten.
    Je ontvangt een e-mail om je aanmelding af te ronden.

Contact

06 - 531 90 681
info@sandragortemaker.nl
Btw NL1047.02.217.B02
KVK 53368959

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44
8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle

Alle (cookie)scripts worden geblokkeerd totdat je klikt op accepteren. meer info

Onderaan in de footer vind je een link naar mijn privacy- en cookiebeleid. Hieronder een korte samenvatting:

Alle gegevens die worden verzameld via Google Analytics zijn anoniem. Ik hoef hier geen toestemming voor te vragen, maar het is wel fijn om te weten dat ik dit gebruik.
Maak je gebruik van formulieren of de reactiemogelijkheid op deze website. Dan maak je automatisch de keuze voor het plaatsen van cookies. Het is niet mogelijk deze opties te gebruiken zonder het plaatsen van cookies. Uiteraard bewaar ik je mail of aanvraag niet langer dan nodig. Reacties en aanvragen via een formulier op worden opgeslagen op mijn website en in mijn Gmail.
Meld je je aan voor een MailChimp nieuwsbrief dan worden deze gegevens opgeslagen in mijn MailChimp account, totdat je jezelf weer afmeld.

Sluit venster