De 5-daagse komt er weer aan! 4 oktober 2021. Zet hem in je agenda als je aan de slag wilt met een nieuwe website.

WordPress voorbeelden gemaakte templates

Hieronder vind je een selectie van website gemaakt over de afgelopen jaren. Ik werk sinds 2011 met thema’s van Yootheme in combinatie met de plugin Widgetkit. Ik vind het een fijn thema en ik kan er bijna alles mee bouwen. In principe strip ik hem weer helemaal naar de basis en ik start opnieuw met een unieke ontwerp. Sinds 2017 zit er ook een pagebuilder wat maakt dat je ook losse delen, elementen en zelfs hele layouts kan opslaan in de bibliotheek. Na oplevering kun je dus helemaal loos in het maken van je eigen pagina’s. Je kan alles aanpassen en aanvullen! 

Bekijk de voorbeelden hieronder en, wil je ze in een slideshow zien klik dan op de afbeelding en op ‘esc’ of er naast om hem weer af te sluiten.


Sascha Fokker

eigen ontwerp

Marijke Willems

Ontwerp Kruse Beeldende Communicatie

Purple HRM

eigen ontwerp
Organiseren met effect - Joyce Bilal

Organiseren met effect – Joyce Bilal

Eigen ontwerp

Boom Buitencoaching – Tineke Puyenbroek

eigen ontwerp

Zo ben ik geholpen

Ontwerp Gravue – Louise de Bruin

Volg me op deze kanalen (of niet)

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3 8021 WB Zwolle

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Let op: alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Alle (cookie)scripts worden geblokkeerd totdat je klikt op accepteren. meer info

Onderaan in de footer vind je een link naar mijn privacy- en cookiebeleid. Hieronder een korte samenvatting:

Alle gegevens die worden verzameld via Google Analytics zijn anoniem. Ik hoef hier geen toestemming voor te vragen, maar het is wel fijn om te weten dat ik dit gebruik.
Maak je gebruik van formulieren of de reactiemogelijkheid op deze website. Dan maak je automatisch de keuze voor het plaatsen van cookies. Het is niet mogelijk deze opties te gebruiken zonder het plaatsen van cookies. Uiteraard bewaar ik je mail of aanvraag niet langer dan nodig. Reacties en aanvragen via een formulier op worden opgeslagen op mijn website en in mijn Gmail.
Meld je je aan voor een MailChimp nieuwsbrief dan worden deze gegevens opgeslagen in mijn MailChimp account, totdat je jezelf weer afmeld.

Sluit venster