Wil jij een nieuwe WordPress website,
of hem laten restylen?

 • Professioneel design
 • Integratie met MailChimp
 • Responsive design voor desktop, tablet en mobiel
 • Meer klanten via je website

Ja, neem contact met me op!

Meest recente projecten


Aanbevelingen


 • Essenza Media

  Het enthousiasme van Sandra over haar vak kwam direct naar voren. Dus toen we met de restyle van onze fotografie website aan de slag gingen, besloten we van haar kennis op het gebied van WordPress websites gebruik te maken. Voor ons de eerste keer dat we met WordPress werkten, dus dan is het fijn wanneer iemand die juist daar verstand van heeft de techniek achter het door ons gemaakte ontwerp te laten maken. Wat ons betreft een prettige samenwerking!

  Miranda Wassenaar – Essenza Media

 • Esther Hoek

  Mijn site is live! Ik ben er zó blij mee! Wat was het fijn werken met Sandra! Ze luistert goed, vraagt door en voelt aan, en denkt ook nog eens geweldig mee. Het maken van je eigen site is echt een proces van (nog meer) inzichten krijgen. En deze letterlijk vormgeven. Het was heel fijn om dit met Sandra te delen en het vervolgens in beeld terug te zien zoals bedacht: kleur, stijl en ook tekst. De filmpjes met haar uitleg om zodoende zelf dingen aan te kunnen passen zijn echt een uitkomst. Sandra: enorm bedankt!

 • Sascha Fokker

  Wat ben ik blij dat ik Sandra heb gevraagd om mij te helpen met het bouwen van mijn website! Doordat ze goed luistert en doorvraagt naar wat je wilt, heeft ze voor mij precies de vertaalslag kunnen maken naar een website wat goed bij mij past. Qua inhoud, maar ook qua look en feel. Ze is creatief in haar ontwerpen en leert je ook hoe je zelf je website kan bijhouden. In een ontspannen setting hebben we prettig samen gewerkt. Ik kan Sandra dan ook van harte aanbevelen!

 • Nicole Hoogenboom

  “Sandra heeft met veel geduld en passie mij geholpen met het neerzetten van een nieuwe website waarin ze oude structuren/foto’s die voor mij belangrijk waren heeft behouden. Mijn nieuwe visitekaartjes heeft ze aangepast aan mijn nieuwe website.
  Verder heeft ze met eindeloos geduld mij geholpen het plaatsen van een blog onder de knie te krijgen.”

  Nicole Hoogenboom
  Ouderbegeleider voor ouders met kinderen met autisme en ADHD

 • Studio Angélique Fokker

  Sandra Gortemaker verstaat haar vak als webdesigner, weet concepten om te zetten naar een vormgeving die goed past binnen de huisstijl van de opdrachtgevers. Sandra is meedenkend, persoonlijk en innovatief.

  Studio Angélique Fokker | concept – design – fotografie

 • Mária van Oorschot

  Sandra heeft in korte tijd een nieuw logo/beeldmerk voor me ontworpen en mijn website hernieuwd. Hierbij gaf ze steeds nieuwe tips, totdat ik helemaal tevreden was. Ze heeft oor en oog voor de wensen van de klant en werkt systematisch. Ben heel tevreden.

  Mária van Oorschot
  Projectmedewerker steunpunt passend onderwijs at VO-raad

 • Eline Sluys

  Sandra wist al snel de vinger op de zere plek te leggen. Ze kon aangeven wat technisch gezien het probleem was en hierover op een duidelijke en constructieve manier communiceren met de andere ontwikkelaars.

  Sandra’s manier van werken past goed bij mij. Geen strakke plannen vooraf maken, maar gewoon kijken wat er in het moment nodig is en dan een passende actie ondernemen. Daarnaast reageert Sandra snel en flexibel om mailtjes en verzoeken, en dat werkt heel prettig.

  Ik ben heel blij dat ik Sandra heb ingeschakeld, want door haar inbreng is mijn project weer vlot getrokken. Ook heeft ze me snel en doeltreffend wegwijs gemaakt in het nieuwe thema, waardoor ik er al gauw zelf verder mee kon.

 • Tineke Puyenbroek

  Wat ik erg prettig vond aan het proces is dat er echt sprake was van samenwerking.

  Ik kreeg geen kant en klaar product maar we hebben echt samen de website gemaakt tot wat
  het is, en daardoor voelt het heel eigen en sta ik er helemaal achter.
  En gaandeweg heb ik er mee leren werken zodat ik nu in staat ben om zelf de nodige
  aanpassingen te doen en de mooie rustige natuurlijke uitstraling te behouden.
  Het strippenkaartsysteem is handig, ik denk dat ik daar in de toekomst

 • Joyce Bilal

  Ik ben een complete leek als het gaat om WordPress, MailChimp e.d. Het ingewikkelde werk laat ik graag aan Sandra over. De eenvoudiger zaken probeer ik zelf, met hulp van Sandra. Ze legt duidelijk en rustig uit en vind het niet erg als ik 3x dezelfde vraag stel. Kortom: zoek je iemand die verstand heeft van WordPress en MailChimp, ook een mooi ontwerp voor je website maakt en prettig is om mee te werken: dan zit je bij Studio Gortemaker helemaal goed.

 • Karsten Dijkstra

  Bij Sandra krijg je ‘value for money’ en ik beveel haar expertise dan ook graag bij jou aan als je op zoek bent naar een nieuwe huisstijl, logo ontwikkeling, website of webwinkel.’

  Karsten Dijkstra, voorzitter Stichting FLY4U

 • PurpleHRM

  PurpleHRM heeft Studio Sandra Gortemaker gevraagd om gezamenlijk een concept te ontwikkelen, met een visueel aantrekkelijke uitstraling en een ondersteunende functie voor leadgeneratie.

  Sandra is vanaf de basis betrokken geweest bij het opzetten van het totale concept en heeft suggestief gehandeld in positieve zin. Daar waar wij soms ‘te makkelijk’ dacht over een oplossingsrichting, waarschuwde Sandra ons voor eventuele risico’s en valkuilen.

  De communicatie verloop direct en soepel, veelal per mail/telefonisch.

  Het project is succesvol afgerond en opgeleverd, waarbij Sandra ons tevens heeft voorzien van informatie over de wijze van inrichting van de server(s).

 • Carine Annot

  Vorige week enorm geholpen door Sandra Gortemaker bij het maken van m’n eerste nieuwsbrief via MailChimp.
  Allerlei onbekende ‘haken en ogen’ heeft ze gladgestreken! #WeerEenStapVerder. Dankjewel!

 • Leoné de Beer

  Het is een grote en spannende stap om je website te laten bouwen of aanpassen en als ik het weer moest doen dan kies ik direct weer voor Sandra!
  Wat ik zo super fijn vond aan de manier waarop Sandra werkt is dat zij mee denkt, creatief is en altijd snel reageert. Verder communiceert zij open en duidelijk, is geen vraag teveel, draagt zij ideeën aan en wacht zij je reactie geduldig af, je weet altijd precies waar je met haar staat!

Responsive / Adaptive website

Een WordPress website van studio Sandra Gortemaker wordt standaard responsive gebouwd en ziet er daarom op elk apparaat mooi uit. Het op maat gemaakte template kan je voor mobiel en tablet verschillend instellen. En je hebt de mogelijkheid om verschillende layouts te maken zodat je ook zelf landingspagina’s kan instellen.

Snelle oplevering

Omdat het ontwerp en bouw door dezelfde persoon word gedaan kan de website redelijk snel opgeleverd worden. Gemiddeld ben ik zo’n 15-20 uur met een website bezig, afhankelijk van je eigen tempo kan de website in principe binnen een maand opgeleverd worden.

Zet vandaag die stap en laat een professionele WordPress website maken!

 

Wat je hebt na oplevering van je nieuwe website

 • Professionele website
 • Aanmeldblok voor je MailChimp nieuwsbrief of e-zine
 • Responsive website voor mobiel en tablet apart in te stellen
 • De kennis om zelf de layout kunnen aanpassen (als je werkt met Pagebuilder Pro)
 • Zelf de teksten en plaatjes kunnen vervangen
 • Makkelijk uit te breiden
 • De optie om nderhoud en updates uit te besteden

Waarom moet je bij mij zijn:

 • Intuïtieve manier van werken
 • Samen werken aan jouw website, jij zit aan het stuur
 • Technische kennis maar geen techneut
 • Meer dan 10 jaar ervaring als designer
 • Groot netwerk voor aanvullende diensten

Pagebuilder iets voor jou?

Co-creatie

Samen met mij je website restylen

Vanaf begin 2017 werk ik met een pagebuilder en deze werkt zo prettig en makkelijk dat het nu nog eenvoudiger wordt om je eigen website te maken.

Kan jij deze vragen met ja beantwoorden dat is dit wellicht de oplossing voor jou!

 • Ik kan goed overweg met WordPress en leer makkelijk iets nieuws bij
 • Ik deins er niet voor terug om zelf aan te slag te gaan en dingen uit te proberen
 • Ik wil zelf de regie houden over mijn website
 • Als jij de eerste opzet maakt en de puntjes op de i wil zetten dan maak ik de pagina layouts zelf
 • Als ik twee uur les krijg dan kan ik het verder zelf

Contactformulier

Deze bedrijven gingen je voor


WordPress Zwolle

Studio Sandra Gortemaker bouwt voornamelijk WordPress websites voor MKB en ZZP-ers in de regio Zwolle, waar ik ook mijn werkplek heb. Omdat ik in Zwolle woon en werk kan je makkelijk even langskomen of ik bij jou. Naast het MKB en de ZZP-er in de regio Zwolle werkt Studio Sandra Gortemaker samen met grotere bureau’s en studio’s in heel Nederland. waarbij ik in een vroeg stadium al mee kan denken in de uitvoering. Voor hun is het zeer prettig samenwerken omdat ik een ontwerp kan doorvoeren vanaf een moodboard of al bestaande huisstijl. En iedereen kan zich dan bezig houden met zijn eigen expertise.

Let op:

Deze website maakt gebruik van cookies om o.a. (anonieme IP) statistieken bij te houden. Bekijk ook het Privacy & Cookiebeleid

Contact

06 - 531 90 681
info@sandragortemaker.nl
Btw NL1047.02.217.B02
KVK 53368959

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44
8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle